Vilken midsommarafton!!

Tusen TACK till alla som besökte LOGEN i Brattbäcken under midsommaraftonen! Under eftermiddagens ”barndans” hittade nästan 250 personer i alla åldrar till Logens fina ”inne-midsommarstång” och det dansades och lektes, fikades och handlades lotter mm.

Ett stort TACK till vår samarbetspartner Brattbäckens Samhällsförening, ”Skolgården”, vilka hjälpte till och ”roddade” eftermiddagens övningar med Hans Göran Rångefors, Erika Magnusson och Ingela Jönsson, som skötte dansen kring stången…

Ett stort TACK även till de drygt 20 personer i alla åldrar som på förmiddagen hjälpte till med fixandet av midsommarstången och efterföljande trevliga fikastund, det värmer!

Allt tyder också på att de flesta vill ha ”LOGEN” kvar, för till dansen med härliga spelgänget ”Mickes”, kom det 210 personer och löste in sig… Tack vare lite äldre dansanta damer och herrar, (varav en del också var förstagångsbesökare) drogs dansen igång redan på första tonen från orkestern (helskönt att uppleva, för senast det hände var när Eliza´s besökte oss, som bl a vinnare av Dansbandskampen på TV!!!).

Patrik och Sune har varit våra tomtar i år, fixade bron och röjde m m och sen hjälptes vi åt på städdagen, alla 11 personer, för att städa LOGEN både inne och ute.

ALLA ”stilleståndsåren” har ju satt sina spår… TACK till ALLA!

Mina slutord i denna skrivning blir ändå att de allra flesta i vår bygd har minnen från LOGEN och att man gärna ser att LOGEN finns kvar… Det har Ni bevisat genom att välvilligt swisha pengar till ”LOGEN´s VÄNNER (vi passerade 30 000 kr i helgen), dit bland annat några av Er som, av en eller annan orsak, inte kunde komma till danskvällen, har swishat entrén… Snyggt gjort och tacksamt!

Sammantaget så ser styrelsen ljust på att återkomma nästa midsommar med firandet igen och under mellantiden fortsätta fixa och snygga till vårt älskade nöjesställe ”LOGEN”!

Återigen TUSEN TACK till ALLA som gör det möjligt att uppleva stämningen på LOGEN igen!
/Styrelsen för Brattbäckens Bygdegårdsförening gm Sven-Olov L